Kennismaken met: Onze Co-founder Chris

Publicatiedatum 8 mei 2023

De ideale afsluiting van de werkweek voor Chris

Hoi potentiële kandidaat, toekomstig opdrachtgever,

Chris hier, ondernemer bij Scales. De ideale afsluiting van mijn werkweek? Excelleren in een pubquiz. Komt mijn belachelijke feitenkennis eindelijk van pas. Ik match graag het juiste antwoord aan de vraag. En ik ontdek ook graag de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Zodat de werkweek voor iedereen goed start.  

Ik ben inmiddels ruim 2 jaar recruiter en mijn logistieke ervaringen helpen me bij het maken van de juiste match. Van hectische piekmomenten tijdens de decembermaand bij bol.com tot systeemimplementaties bij andere voormalige logistieke werkgevers. Zo help ik met één been in de logistiek en één been in recruitment kandidaten aan de juiste baan bij onze opdrachtgevers. Zodat het vanaf de eerste werkdag werkt.

Ik durf door te vragen waardoor ik er snel achter kom wat kandidaten en opdrachtgevers precies zoeken. Want een baan is een grote verandering in het leven. Daarom probeer ik goed te luisteren en oog te hebben voor wat iemand écht drijft. En om daar als recruiter een bijdrage aan te leveren is heel fijn.

En we zien het werken, want bij Scales nemen we de tijd. Zowel voor onze kandidaten als opdrachtgevers. Ik heb als kandidaat aan tafel gezeten, en als opdrachtgever. Daardoor hebben we samen vaak weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen. We zijn al een paar stappen verder in het proces. Dus bij ons komt de ideale baan voor een kandidaat sneller dichterbij. Tot binnenkort?

Bekijk de vacaturepagina of neem contact op met Chris

P.S. Een pubquiz winnen is leuk, maar natuurlijk niet het belangrijkste. Net zoals bij ons de juiste match maken geen wedstrijd is. Lees meer over ons.

Onze nieuwsberichten

Kennismaken met: Recruitment Partner Kornelia

Publicatiedatum 11 maart 2024
Lees hier meer over onze Recruitment Partner Kornelia.
Lees meer

Kennismaken met: Recruitment Partner Jordy

Publicatiedatum 9 mei 2023
Lees hier meer over onze Recruitment Partner Jordy.
Lees meer

Kennismaken met: Onze Co-founder Chris

Publicatiedatum 8 mei 2023
Lees hier meer over onze Co-Founder Chris.
Lees meer