Kennismaken met: Recruitment Partner Jordy

Publicatiedatum 9 mei 2023

De ideale start van de dag voor Jordy

Dag potentiële kandidaat, toekomstig opdrachtgever,

Jordy hier, Recruitment Partner bij Scales. De ideale start van mijn dag? Een koude douche. Het zorgt ervoor dat alles in mijn lijf lekker samenwerkt. Van kleine teen tot kruin – alles in balans. Het werkt voor mij. En ik ontdek graag samen met jou als kandidaat of opdrachtgever wat werkt. Zodat elke dag goed start. 

Ik ben nu een paar maanden logistiek recruiter. En ik weet als geen ander dat de juiste match niet altijd meteen gemaakt is. Een duik in mijn verleden: van de marine tot supervisor bij DHL en andere logistieke functies. Maar elke stap heeft me gebracht naar de plek waar ik nu sta. En juist door die ervaring zie ik snel wat werkt. Voor zowel kandidaat als opdrachtgever.    

Ik neem jullie kort mee naar een van mijn eerste gesprekken, een paar maanden geleden. Ik sprak met een man van 53 die zijn baan had opgezegd en als mantelzorger een jaar voor zijn moeder zorgde. Een dappere stap. Nu was hij weer op zoek naar een baan en zo raakten we in gesprek. Zijn feedback? Hij vond het heel prettig dat we bij Scales goed oog hadden voor hem als persoon. Zonder van tevoren vastgelegde gesprekspunten af te werken. 

En dat is volgens ons cruciaal voor de juiste match. Bij ons krijg je een eerlijk verhaal. Om jullie goed te leren kennen zijn we zelf zo open mogelijk. Wat is jouw ideale start van de dag? Ik ontdek het graag tijdens een kennismakingsgesprek. 

Bekijk de vacaturepagina of neem contact op met Jordy

P.S. Leuk feitje: ik ben voorzitter van voetbalvereniging VVSV ’09. Dat staat voor: Vol Vertrouwen Samen Verder. Precies wat bij mijn werkwijze past. 

Onze nieuwsberichten

Kennismaken met: Recruitment Partner Kornelia

Publicatiedatum 11 maart 2024
Lees hier meer over onze Recruitment Partner Kornelia.
Lees meer

Kennismaken met: Recruitment Partner Jordy

Publicatiedatum 9 mei 2023
Lees hier meer over onze Recruitment Partner Jordy.
Lees meer

Kennismaken met: Onze Co-founder Chris

Publicatiedatum 8 mei 2023
Lees hier meer over onze Co-Founder Chris.
Lees meer