Kennismaken met: Recruitment Partner Kornelia

Publicatiedatum 11 maart 2024

Ik heb de juiste match gevonden. Nu jij.

Dag potentiële kandidaat, toekomstig opdrachtgever,

Kornelia hier, sinds deze maand Recruitment Partner bij Scales. En dat maakt me trots. Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste match heb gevonden. En ik sta te popelen om ook die van jou te vinden. 

Na mijn hbo-studie Logistics Management ontwikkelde ik me tot SAP-consultant. Dat heb ik met veel plezier gedaan. Toch kriebelde het om te gaan ondernemen. Toen ik tijdens een gekoesterde middagslaap van mijn half jaar oude dochter een advertentie van Scales op LinkedIn voorbij zag komen, veerde ik op. Dit is perfect. De ideale carrièreswitch. 

Want ik wilde niet weg uit de logistiek, maar ik heb het ook nodig om met mensen in contact te zijn en het beste in ze naar boven te halen. Die passie vind ik terug in recruitment en miste ik in mijn vorige baan. Ik kan goed luisteren en door gerichte vragen kan ik er snel achter komen wat mensen precies zoeken. En dat drijft me. 

Al vanaf mijn studie was ik graag met veel mensen in contact en bezig om ze te helpen. Zo deed ik bijvoorbeeld vrijwilligerswerk als taalcoach. Als mensen graag willen, dan geloof ik in ze. En die ontwikkeling is soms verbluffend. Dat hoop ik bij Scales vast te houden en te zien bij onze kandidaten.  

Als ondernemen een lichaamsstof zou zijn, dan stroomde het door mijn bloed. Ik kijk ernaar uit om te ontdekken hoe ik het beste uit jou kan halen. Of uit je bedrijf. Om samen te werken aan groei en succes. Tot binnenkort?

Bekijk de vacaturepagina of Neem contact op met Kornelia

P.S. Ik ben een perfectionist. Dat is soms handig. En soms helemaal niet. Maar als recruiter wel: ik wil dat die nieuwe baan perfect bij je past. Anders kijken we gewoon verder.

Onze nieuwsberichten

Kennismaken met: Recruitment Partner Kornelia

Publicatiedatum 11 maart 2024
Lees hier meer over onze Recruitment Partner Kornelia.
Lees meer

Kennismaken met: Recruitment Partner Jordy

Publicatiedatum 9 mei 2023
Lees hier meer over onze Recruitment Partner Jordy.
Lees meer

Kennismaken met: Onze Co-founder Chris

Publicatiedatum 8 mei 2023
Lees hier meer over onze Co-Founder Chris.
Lees meer